sábado, 14 de marzo de 2015

Un grup de veïns força Trias a marxar del Paral·lel sense inaugurar les obres

Un grup de veïns força Trias a marxar del Paral·lel sense inaugurar les obres

Xiulets i pancartes contràries obliguen a l'alcalde a refugiar-se al cotxe oficial i anul·lar l'acte previst


https://www.youtube.com/watch?v=tj9WD9Tlhvk#action=share

Un grup de veïns del Poble Sec ha rebut amb xiulets i escridassades l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que aquest dissabte ha visitat el barri amb l'objectiu d'inaugurar la finalització de les obres del "Pla Paral·lel" que s'han allargat durant un any. Trias s'ha hagut de resguardar de la pluja i les protestes en un bar de la zona i finalment ha decidit marxar amb el cotxe oficial, sense fer la inauguració prevista. Els veïns portaven pancartes amb proclames com "benvinguts al nou Benidorm" o "Menys faroles i més escoles".

La protesta s'ha estès a les xarxes socials amb l'etiqueta #EscracheTrias i ha comptat amb el suport de la CUP , que al seu compte de twitter ha publicat: "avui els veïns i veïnes del Paral·lel rebem a l'alcalde com es mereix".

El Pla Paral·lel és un pla urbanístic que, segons l'ajuntament, ha transformat la zona amb més espais públics i millor enllumenat, però també fent actuacions no tan visibles com el col·lector d'aigua. Segons l'ajuntament, les obres "han permès guanyar un 56% d'espai per a vianants i revitalitzar-se com a eix cultural i cívic de la ciutat". També hi ha previst construir sis noves placetes que combinarà "espais per viure, passejar i fer activitat econòmica". 

No hay comentarios:

Publicar un comentario