viernes, 21 de noviembre de 2014

Veïns del Parc de l’Oreneta celebren la “victòria” per haver-hi aturat la construcció d’habitatges

Veïns del Parc de l’Oreneta celebren la “victòria” per haver-hi aturat la construcció d’habitatges



Actualitzat el 21.11.2014 a les 16:01 Marc Garcia
La Plataforma en Defensa del Parc de l'Oreneta ha qualificat de "victòria veïnal" la marxa enrere del govern municipal que, finalment, no autoritzarà la constructora Núñez i Navarro a fer pisos en un solar proper al parc. L'entitat veïnal creu que la decisió política és fruit de la mobilització i asseguren que seguiran atents perquè es compleixi el compromís de qualificar el solar urbanitzable com a zona verda.
“Estem contents perquè s’ha imposat el sentit comú”. Així ha celebrat Manel Pau, membre de la Plataforma en Defensa del Parc de l’Oreneta, l’acord pres aquest dijous a la Comissió d’Hàbitat Urbà. Pau ha destacat que la decisió de no construir habitatges al solar proper al parc i mantenir les masies de Can Ripoll i de Torre Garcini com a equipaments “és beneficiosa per a tota la ciutat”. L’entitat veïnal considera que els objectius de la Plataforma s’han assolit i per això ha convocat una assemblea el proper divendres 28 de novembre per informar els veïns i decidir si cal fer noves accions.
La Plataforma en Defensa del Parc de l’Oreneta seguirà ara amb atenció que es compleixi el contingut de la proposició aprovada per unanimitat a la Comissió d’Hàbitat Urbà a instàncies d’ICV-EUiA. En especial, volen que tiri endavant la qualificació d’espai verd del solar municipal urbanitzable que l’Ajuntament havia cedit en la permuta a Núñez i Navarro. “Seguirem vigilant”, ha dit Manel Pau, que ha donat les gràcies a les entitats i als milers de veïns que han donat suport a les accions reivindicatives de la plataforma.

No hay comentarios:

Publicar un comentario